hej

Jag e inte så mkt för att skriva på denna blogg längre , vrf vet jag inte , men om ni vill att jag ska försöka fortsätta skriva så skulle jag vilja att ni blir medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=151305 och om jag länkar ngr andra länkar ;D

ngr bilder från skumpartyt förra fredagen kmr  snart ;)

pözz o kram <3


hejsan

Sorry att jag inte har skrivit på länge  men jag har helt enkelt glömt bort de :/

Men iaf så har jag studiedag idag .. och har typ inge att göra XP Jag ska till pappa lite senare ,och andrea ska med ;) just nu sitter jag och kollar lite videoklipp på youtube , och har på tv ändå.
Jag ska väl försöka att hinna upp till Vttra en liten snabbis och träffa ngr kompisar :) men egentligen har jag massa saker jag måste göra innan jag åker upp dit  :P

I onsdags var jag i täby med jenny , vi hittade avslutnings kläder , de var en blå tunika från gina tricot , och ett par vita leggins från lindex , också ska jag ha ett par vita högklackar ( som ngr i min klass redan har sett mig i ) , och så ska jag sätta upp över håret och locka underhåret.

I går var jag med mamma i arninge , och köpte en blå bh som jag oxå ska ha på skolavslutningen (om ngn e intresserad ) XP vi var även hos Lena i går hon fyllde år.

Jag har missat 2 "träningar" i tisdags 1för att de regnade och för att jag var tvungen att städa rummet ( men de e stökigt igen ändå ) , i går för att de spöregnade så .. på söndag måste jag gå !! 

Nu har jag inte så mkt att skriva om
puss och kram


RSS 2.0